Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Billionaire Boys Club 2018 subtitrat hd in romana

Advertising

Loading...Billionaire Boys Club 2018 subtitrat hd in romana o pelicula mult asteptata care se apropie cu pasi repezi. Regizorul este faimosul american James Cox, iar printre echipa de actori se numara si nume celebre precum Ansel Elgort, Kevin Spacey sau Taron Egerton. Mai pe scurt, un film interesanta care merita urmarit pana la capat. Puteti vedea mai jos despre ce este vorba.

Conduși de colegul lor, Joe Hunt, un grup de băieți bogați în anii ’80, Los Angeles au venit cu un plan să se îmbogățească rapid cu o schemă Ponzi. Planul se termină rău pentru toți cei implicați atunci când Hunt și prietenul Tim Pitt ajung să omoare investitorul și co-omul, Ron Levin.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Billionaire Boys Club 2018 subtitrat hd in romana

Billionaire Boys Club 2018 subtitrat hd in romana o pelicula mult asteptata care se apropie cu pasi repezi. Regizorul este faimosul american James Cox, iar printre echipa de actori se numara si nume celebre precum Ansel Elgort, Kevin Spacey sau Taron Egerton. Mai pe scurt, un film interesanta care merita urmarit pana la capat. Puteti […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?