Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Big Fish – Peştele Cel Mare, filme online HD, subtitrat în Română

Advertising

Loading...

La petrecerea ocazionată de nunta lui Will Bloom, tatăl său Edward îşi reaminteşte ziua în care Will a fost adus pe lume, susţinând că a prins un peşte uriaş folosindu-se de verigheta sa ca momeală. Will, auzind poveştile astea toată viaţa lui, crede că acesta minte şi se enervează pe el. Trei ani mai târziu, Edward este lovit de cancer, iar Will şi soţia sa însărcinată Josephine se întorc în casa copilăriei lui din Alabama pentru a putea să petreacă timp cu tatăl său.

Viaţa lui Edward este prezentată prin imagini din trecut, începând cu întâlnirea sa avută cu o vrăjitoare din oraşul natal, Ashton. Ea îi arată cum va muri, dar el nu ia în considerare. Când ajunge adult, el consideră că nu se mai regăseşte în casa copilăriei şi porneşte în lume cu un gigant neînţele pe nume Karl care a venit în oraş cu un circ ambulant.

Edward şi Karl ajung la o răscruce de drumuri şi fiecare o ia pe o cale separată. Edward apucă pe calea spre o mlaştină şi descoperă oraşul secret numit Spectre, iar localnicii sunt foarte încântaţi de sosirea lui spunând că îl aşteptau. Acolo, el se împrieteneşte cu un poet şi cu fiica primarului, Jenny. Cu toate acestea, el părăseşte oraşul deoarece nu vrea să se stabilească într-un loc, dar îi promite lui Jenny că se va întoarce. În zilele noastre, Josephine discută cu Edward şi îi cere să-i povestească modul în care a cunoscut-o pe soţia lui, Sandra, în timp ce Will ascultă în secret la uşă.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Big Fish – Peştele Cel Mare, filme online HD, subtitrat în Română

La petrecerea ocazionată de nunta lui Will Bloom, tatăl său Edward îşi reaminteşte ziua în care Will a fost adus pe lume, susţinând că a prins un peşte uriaş folosindu-se de verigheta sa ca momeală. Will, auzind poveştile astea toată viaţa lui, crede că acesta minte şi se enervează pe el. Trei ani mai târziu, […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?