Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Bhai Taru Singh (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

Un film despre viata lui Bhai Taru Singh Ji (1721-1745) care a trait în perioada sikhs. A fost un sfânt în adevăratul sens al cuvântului care i-a iubit și i-a ajutat pe cei aflați la nevoie, fără să îl intereseze ce religie are sau în ce castă s-a născut. A reușit să câștige respectul atât indienilor cât și musulmanilor din toate satele apropiate. Într-o zi, a reușit să salveze o tânără musulmană extrem de săracă din ghearele unui ofițer musulman malefic din regiune. Însă, pentru acest act al său a fost arestat și a fost supus unei torturi severe.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Bhai Taru Singh (2018) online subtitrat

Un film despre viata lui Bhai Taru Singh Ji (1721-1745) care a trait în perioada sikhs. A fost un sfânt în adevăratul sens al cuvântului care i-a iubit și i-a ajutat pe cei aflați la nevoie, fără să îl intereseze ce religie are sau în ce castă s-a născut. A reușit să câștige respectul atât […]

Genul: 2018, Bhai Taru Singh (2018), Bhai Taru Singh (2018) descriere, Bhai Taru Singh (2018) film, Bhai Taru Singh (2018) plot, Bhai Taru Singh (2018) rezumat, Bhai Taru Singh (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?