Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Bakjwi / Thirst – Setea, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Bakjwi / Thirst – Setea 2009 film online subtitrat în Română

Sang-hyun (Song Kang-ho) un preot catolic se oferă voluntar la un spital oferind alinare pacienţilor. El este foarte respectat pentru serviciile sale şi credinţa nestăvilită, dar suferă în secret de îndoieli şi tristeţe. El se oferă voluntar să participe într-un experiment de-a găsi un vaccin pentru un virus letal numit EV. Cu toate că experimentul eşuează, iar Sang-hyun este infectat cu boala aparent fatală, el reuşeşte să se recupereze complet şi rapid făcând o transfuzie de sânge.

Veştile acestei recuperări miraculoase se răspândesc rapid printre enoriaşii lui Sang-hyun, iar aceştia încep să creadă despre el că are o capacitate miraculoasă de-a se vindeca. Curând la el vin tot mai mulţi oameni pentru a-i cere consiliere. Printre noii enoriaşi se numără şi Kang-woo (Shin Ha-kyun), prietenul său din copilărie, dar şi familia acestuia. Kang-woo îşi invită vechiul prieten să vină la o întrunire săptămânală ce se desfăşoară la el acasă, iar acolo el ajunge să se simtă atras de soţia prietenului său, Tae-ju (Kim Ok-bin).

Sang-hyun colapsează mai târziu bolii sale şi se trezeşte într-o nevoie de-a se adăposti de lumina solară, el devenind vampir. La început el simte o vigoare deosebită, dar curând se surprinde pe el însuşi îngrozit atunci când se „înfruptă” cu sângele unui pacient aflat în comă. După ce încearcă să se sinucidă, el simte o dorinţă teribilă pentru sângele uman. Pentru a face lucrurile şi mai rele, simptomele virusului de mai devreme se întorc şi par să dispară doar atunci când consumă sânge. Încercând disperat să evite comiterea unei crime, el apelează la furtul de sânge pentru tranfuzii din spital.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Bakjwi / Thirst – Setea, filme online subtitrat în Română

Bakjwi / Thirst – Setea 2009 film online subtitrat în Română Sang-hyun (Song Kang-ho) un preot catolic se oferă voluntar la un spital oferind alinare pacienţilor. El este foarte respectat pentru serviciile sale şi credinţa nestăvilită, dar suferă în secret de îndoieli şi tristeţe. El se oferă voluntar să participe într-un experiment de-a găsi un […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?