Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Bad Kids of Crestview Academy (2017) online subtitrat

Advertising

Loading...


Bad Kids of Crestview Academy (2017) online subtitrat. Aici este lingura – există o teorie în biz că, dacă deconstruct suficient de filme în același script, s-ar putea declanșa, eventual, un paradox în (Hollywood) continuumul spațiu-timp, stilul Star Trek, și se încheie cu un film care este de fapt un succesor legitim genului pe care au fost atât de greu încercat să satiriza.

Ceea ce cred că sa întâmplat aici.

Ben Browder pare să fi învățat o mulțime de lecții valoroase din primele sale “Kids Bad” o încercare – doar un film B rambly care a obținut statutul de cult, din cauza unor tropi inteligente – și s-au întors cu un film pe care (eu nu copil) are un scenariu extrem de strâns, performanțe bune și valori bune de producție.

Ceea ce nu este de a spune că frații Coen sunt nervos, departe de ea. Dar script-ul este atât de interesant (cu indicii viclene SCREAM, vineri 13, Stiu ce ai facut asta vara, si chiar No Country for Old Men), care se fixează de fapt și deține atenția.

Și Sammi Hanratty oferă ceea ce poate fi cel mai bine numit o performanță bravură, musca fiecare linie de dialog și fiecare bucată de haos ca ea chiar crede ceea ce spune … ca cariera ei depinde de ea (care, probabil, nu!) .. . și alege, în esență, filmul în sus și poartă-l la linia de sosire.

Gina Gershon face puțin mai mult decât oferă o parodie de ea însăși, dar caracterul ei oferă în mod ironic un “unghi politic”, pentru filmul care vine în mod convenabil într-un moment când lumea largă începe să vadă politicieni ca fiind potențial mai periculoase decât criminali în serie.

Recomandat. Iar eu prezic că va fi mai mult în serie.
Bad Kids of Crestview Academy (2017) online subtitrat in romana hd.

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
Bad Kids of Crestview Academy (2017) online subtitrat

Bad Kids of Crestview Academy (2017) online subtitrat. Aici este lingura – există o teorie în biz că, dacă deconstruct suficient de filme în același script, s-ar putea declanșa, eventual, un paradox în (Hollywood) continuumul spațiu-timp, stilul Star Trek, și se încheie cu un film care este de fapt un succesor legitim genului pe care […]

Genul: 2017, Actiune, Comedie, Thriller

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?