Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Away from Her – Departe de ea, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Away from Her – Departe de ea 2006 film online HD subtitrat în Română

Grant şi Fiona sunt un cuplu de pensionari care locuiesc într-o zonă rurală din Ontario numită Brant County. Fiona începe să aibă pierderi de memorie şi devine evident faptul că suferă de boala Alzheimer. Pe parcursul întregului film reflecţia lui Grant asupra mariajului lor este interconectată cu reflecţiile referitoare la propriile sale infidelităţi şi îi influenţează în cele din urmă decizia finală în ceea ce priveşte fericirea Fionei. Când ea simte că este un pericol pentru ea însăşi, Fiona hotărăste să se ducă la un azil, iar acolo regula spune că pacienţii n-au voie să primească niciun vizitator în primele 30 de zile.

Asta este pentru ca pacienţii să aibă timp să se adapteze noilor condiţii. Conştient de această regulă, Grant acceptă oricum deoarece soţia sa pe care o iubeşte mult insistă. În timpul călătoriei spre azil, Fiona realizează infidelităţile trecute ale lui Grant pe când era profesor universitar. Odată cu încheierea perioadei de 30 de zile, Grant se duce să o viziteze pe Fiona, iar acolo are parte de un şoc.

Fiona nu doar ca nu-şi mai aminteşte cine este el, dar şi-a îndreptat atenţia şi afecţiunea către Aubrey, un bărbat mut ţintuit într-un scaun cu rotile. O asistentă de la azil îl întâmpină pe Grant şi îi oferă câteva sfaturi de consolare. În timp ce îşi vede soţia devenind tot mai apropiată de Aubrey, Grant se supără şi nu îi mai face plăcere să vină în vizită. Pe măsură ce timpul trece şi Fiona pare că nu-şi revine deloc, el se întreabă dacă nu cumva ea se preface pentru a-i pedepsi infidelităţile din trecut.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Away from Her – Departe de ea, filme online subtitrat în Română

Away from Her – Departe de ea 2006 film online HD subtitrat în Română Grant şi Fiona sunt un cuplu de pensionari care locuiesc într-o zonă rurală din Ontario numită Brant County. Fiona începe să aibă pierderi de memorie şi devine evident faptul că suferă de boala Alzheimer. Pe parcursul întregului film reflecţia lui Grant […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?