Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Avatar, online HD, subtitrat în limba Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Avatar, online HD, subtitrat în limba Română

Până în anul 2154, omenirea a epuizat resursele naturale ale planetei. Departamentul pentru Administrarea Resurselor Naturale (RDA) exploatează un minereu extrem de valoros – unobtaniu – pe Pandora, o Lună locuibilă cu păduri dense ce orbitează în jurul gigantului Polyphemus în sistemul solar Alpha Centauri. Pandora, a cărei atmosferă este otrăvitoare pentru oameni, este populată de către Na’vi, nişte umanoizi de trei metri înălţime şi cu pielea colorată-n albastru ce trăiesc într-o armonie cu natura şi venerează o zeitate numită Eywa.

Pentru a explora biosfera Pandorei, oamenii de ştiinţă folosesc hibrizi oameni-Na’vi denumiţi „Avatare” ce sunt controlaţi de oamenii compatibili genetic. Jake Sully, un fost soldat în Marina Americană, care acum este imobilizat într-un scaun cu rotile, îşi înlocuieşte fratele geamăn decedat pentru a controla un astfel de Avatar. Dr. Grace Augustine, şefa Programului Avatar, îl consideră pe Sully drept un înlocuitor nepotrivit, dar în cele din urmă acceptă să-l ia pe post de bodyguard.

Când păzea Avatarele lui Grace şi al omului de ştiinţă Norm Spellman în timp ce aceştia colectau date biologice, Avatarul lui Jake este atacat de o creatură fioroasă şi fuge în pădure unde este salvat de Neytiri, o femelă Na’vi. Observând un semn suspect, ea îl duce la clanul său, după care mama lui Neytiri, Mo’at, liderul spiritual al clanului, îi ordonă să-l integreze în societatea lor. Colonelul Miles Quaritch, şeful forţelor de securitate privată a RDA, îi promite lui Sully că dacă îi oferă informaţii din interiorul clanului Na’vi şi în special despre locul în care se adună ei, un arbore gigant numit „Hometree”, sub care se află cel mai mare zăcământ de unobotaniu, compania îi va finanţa operaţia care să-l repună pe picioarele lui.

Pe măsură ce timpul trece şi Jake este iniţiat în societatea Na’vi, el se îndrăgosteşte de Neytiri şi îi ajută pe aceştia să ţină piept oamenilor ce ameninţă să le distrugă locurile sacre şi, într-un final, să îi elimine ca specie, dacă nu doresc să se mute din acel loc. Problema este că Jake poate fi uşor scos din joc, doar prin dezactivarea capsulei în care se află şi prin care controlează Avatarul de pe teren, iar capsula aparţine exact celor contra cărora duce războiul…

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?