Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Avatar 2 (2020) Online subtitrat

Advertising

Loading...


Avatar 2 (2020) Online subtitrat in romana la calitate HD. 2009 se simte acum mult timp, dar vă amintiți că un mic fenomen numit Avatar, James Cameron, CG, care a avut încă un record pentru cel mai mare box-office brut vreodată, cu o marjă confortabilă de 600 milioane dolari peste regizorul a fost lovit de celălalt, Titanic.
De atunci, Cameron ne-a tachinat cu două sequeluri făgăduite, mai târziu lovind până la trei, iar din nou la patru, care sunt pregătite să filmeze înapoi. Este o poveste de întârziere și de vătămare, dar se pare că încă va veni Avatar 2, în cele din urmă … Numai asta! Doar opt ani întregi după ultimul film, iar Avatar 2 se pare că va începe să filmeze luni, 25 septembrie. Acest lucru a fost anunțat pe twitter de către The Borys Kit de la The Hollywood Reporter. Putem greu să credem noi înșine. Avatar 2 (2020) Online subtitrat este un film de aventuri ce merita vizionat. Povestea dezvoltării Avatar 2 (care probabil nu va fi numele său final) este una din întârzieri. Filmările se așteptau să înceapă în sfârșit în aprilie 2016, dar acest lucru nu sa întâmplat. Apoi a fost anunțat în ianuarie 2017 că lucrările privind capturarea mișcării vor începe în august 2017.
Ar putea fi cazul ca acum roțile să fie în cele din urmă în mișcare, vom face ca Avatar să zboare la noi cât de repede ne putem lăsa departe.
„Lucrul este că nu mă concentrez pe Avatar 2. Accentul meu este pus pe Avatar 2, 3, 4 și 5 în mod egal, exact cum mă apropii de el. Toate au fost dezvoltate în mod egal”, a declarat Cameron pentru The Daily Fiară.
„Tocmai am terminat scenariul pentru Avatar 5. Încep acum procesul de pregătire activă. Voi lucra cu actorii din volumul de captură în august, așa că sunt rezervat în producție în fiecare zi între acum și apoi.”
Avatar 2 data lansării: într-o zi, într-un fel
Filmul a fost inițial programat pentru lansare în decembrie 2014, cel de-al treilea film venind în decembrie 2015, ceea ce, desigur, nu sa întâmplat. După ce al patrulea film a fost adăugat la planuri, au fost împinși până în decembrie 2016, 2017 și 2018 versiuni.
Apoi, în ianuarie 2015, a fost anunțat că Avatar 2 va veni acum în decembrie 2017, iar Cameron spune că procesul de scriere „foarte implicat” a fost de vină pentru așteptare. Avatar 2 (2020) Online subtitrat face parte din categoria filme 2020. Dar povestea nu se termină acolo. În acest ianuarie, Avatar 2 a fost întârziat din nou, presupunerea largă fiind că a fugit după ce Episodul 8 al Star Wars a alunecat din mai până în decembrie 2017.
Datele actuale de lansare oficiale sunt 18 decembrie 2020 pentru Avatar 2, 17 decembrie 2021, pentru Avatar 3, 20 decembrie 2024, pentru Avatar 4 și 19 decembrie 2025, pentru Avatar 5. Producția va începe pe 25 septembrie, 2017.
Cameron a fost, în general, în mod distinct necondiționat în privința întârzierilor.
„Cel mai important lucru pentru mine nu este atunci când vine primul, ci cadența modelului de eliberare”, a spus el pentru Variety.
„Vreau ca ei să fie eliberați cât mai aproape posibil. Dacă este o întâlnire anuală care să apară la Crăciun, vreau să fiu sigur că vom reuși să ne îndeplinim promisiunea”. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Avatar 2 (2020) Online subtitrat

Avatar 2 (2020) Online subtitrat in romana la calitate HD. 2009 se simte acum mult timp, dar vă amintiți că un mic fenomen numit Avatar, James Cameron, CG, care a avut încă un record pentru cel mai mare box-office brut vreodată, cu o marjă confortabilă de 600 milioane dolari peste regizorul a fost lovit de celălalt, […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?