Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Assassination Nation 2018 subtitrat hd in romana

Advertising

Loading...Vizionati acum unul dintre cele mai noi filme 2018 Assassination Nation 2018 subtitrat hd in romana, un film de calitate regizat de catre Sam Levinson. Assassination Nation este un film de groază din comedia de groază din 2018, scris de regizorul Sam Levinson. Este vorba despre Odessa Young, Suki Waterhouse, Hari Nef, Abra, Anika Noni Rose, Colman Domingo, Maude Apatow, Joel McHale și Bella Thorne.

A avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance la 21 ianuarie 2018 și este programată să fie lansată pe 21 septembrie 2018 de NEON și AGBO. Salem senior la liceu, Lily (Odessa Young) și prietenii ei își petrec timpul într-o ceață de social media și petreceri. Atunci când oamenii din Salem sunt vizați într-un hack rău de date, toată viața privată este distrusă și viețile sunt distruse, pe măsură ce secretele mortale sunt expuse.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Assassination Nation 2018 subtitrat hd in romana

Vizionati acum unul dintre cele mai noi filme 2018 Assassination Nation 2018 subtitrat hd in romana, un film de calitate regizat de catre Sam Levinson. Assassination Nation este un film de groază din comedia de groază din 2018, scris de regizorul Sam Levinson. Este vorba despre Odessa Young, Suki Waterhouse, Hari Nef, Abra, Anika Noni […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?