Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Arctic Justice (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Arctic Justice (2018) Online Subtitrat in romana gratis. Open Road se alătură trupei Arctic Justice: Thunder Squad, achiziționând filmul CGI animat pentru o lansare în 2018.
Jeremy Renner, Alec Baldwin, Heidi Klum, John Cleese, James Franco, Anjelica Huston și Omar Sy se numără printre vocea filmului de familie, regizat de Aaron Woodley. Este produs și finanțat integral de AMBI și de directorii săi, Andrea Iervolino și Monika Bacardi. Lucrările de animație se desfășoară în prezent din studioul AIC Studios din Toronto, AMBI.
Arctic Justice: Thunder Squad spune povestea unui grup de eroi neexperimentați (exprimați de Renner, Franco, Baldwin, Huston, Klum și Sy) care se întâlnesc pentru a salva planurile arctice și pentru a elimina planurile malefice ale unui sinistru Doc Walrus vocea lui John Cleese), care face o complot secret pentru a accelera încălzirea globală și a topi cercul arctic.
„Audiența de familie din familia noastră este înfricoșătoare pentru un produs de calitate și suntem foarte bucuroși să servim ceva nou și actual cu Arctic Justice”, a declarat Tom Ortenberg, CEO al Open Road.
Afacerea a fost negociată în numele Open Road Films de către CEO-ul Tom Ortenberg, Chief Operating Officer și Consilier General Elliott Kleinberg, senior vp, achiziții Lejo Pet și de Iervolino în numele AMBI Media Group. Arctic Justice (2018) Online Subtitrat este un film de animatie foarte bun. Swifty vulpea arctica functioneaza in sala de mail a serviciului de livrare Arctic Blast, dar viseaza ca intr-o zi sa devina un caine de varf (curierii poluanti ai Arcticului). Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret un sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. El se împiedică într-o fortăreață secretă, unde vine în fața lui Otto Von Walrus, un geniu malefic care se îndreaptă spre picioarele mecanice și comandă o armată loială de patroni ciudați de puffin. Swifty descoperă în curând planul lui Von Walrus de a topi capacele de gheață polare și de a inunda lumea pentru a domni suprem. Acum, Swifty trebuie să obțină ajutorul prietenilor săi: PB, un urs polar îngrijorat, Lemmy, un albatruș spulberat, Bertha și Leopold, două viduri teoreticieni de conspirație și Jade, o vulpe lume. Acest grup de ragtag de cadavre din Arctica trebuie să se unească pentru a opri planurile sinistrate ale lui Von Walrus și a salva ziua. Arctic Justice (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Arctic Justice (2018) Online Subtitrat

Arctic Justice (2018) Online Subtitrat in romana gratis. Open Road se alătură trupei Arctic Justice: Thunder Squad, achiziționând filmul CGI animat pentru o lansare în 2018.Jeremy Renner, Alec Baldwin, Heidi Klum, John Cleese, James Franco, Anjelica Huston și Omar Sy se numără printre vocea filmului de familie, regizat de Aaron Woodley. Este produs și finanțat integral […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?