Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Another WolfCop (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Another WolfCop (2017) Online Subtitrat in limba romana gratis. Comedianul Joel Hodgson a spus odată: „Dacă mergeți bine pentru gluma evidentă, nu vă dă niciun loc pentru a merge”. El a adăugat: „Eu spun că lucrul cel mai blunt, direct este ca și cum am trage cu arma și o împușc imediat. Producătorii comediei de groază amatori „Un alt Wolfcop”, în mod clar, nu au învățat lecția crucială a lui Hodgson. Ce este o rușine, din moment ce „Un alt Wolfcop” este continuarea unui tribut promițător, dacă nu chiar la înălțimea conceptului, în gunoaie din anii ’80, cum ar fi thriller-ul copilariei Sylvester Stallone „Cobra” și comedia zombie „Dead Heat”. Din păcate, în timp ce „Wolfcop” are niște calități ingenioase, filmul se bazează prea mult pe o grămadă tot mai mare de evoluții ridicole. Nu se poate să nu te simți ca și cum creatorii filmului ar fi aruncat cu desăvârșire câteva povestiri tabloide senzaționale vechi și apoi ar fi servit acele ingrediente generice brute ca o comedie plină de extratereștri, glume. Însă, în timp ce „Un alt Wolfcop” ar trebui să fie amuzant, deoarece are atât de multe lucruri distractive în el, creatorii lui nu au niciodată nimic în mânecă, care este mai substanțială decât o grămadă de umor obosit, prost și cu adevărat exclusiv. Această comedie nu doar sărbătoresc ideile retrograde: este, de asemenea, în mod consecvent fără grijă, și prost concepută.
În cazul în care ați pierdut primul film din saga Wolfcop: polițistul din Littleton Lou Garou (Leo Fafard) este o beție inutilă. El este, de asemenea, un vârcolac. În timpul zilei, Garou se luptă cu mahmurelile și, uneori, face polițiști minuțioase în umbra inexplicabilă a Everytown, SUA din Woodhaven, cu ajutorul lui Willie Higgins (Jonathan Cherry) și a celei drepte, doamnă polițistă Tina (Amy Matysio). Noaptea, Garou devine vârcolac după ce un grup local de cultiști care schimbă forma îl răpesc și îl folosește într-un ritual de tip Fountain-of-Youth care necesită sângele unui vârcolac. Te văd în spate, dar te rog, nu vor fi întrebări. Cineva a crezut că această poveste este amuzantă, și acesta este singurul motiv pentru care există. Să mergem mai departe.
În „Un alt Wolfcop”, Garou se întoarce, dar de această dată, Higgins – care este dezvăluit la sfârșitul „Wolfcop” ca fiind un colaborator cultist care schimbă forma – se dovedește că a fost răpit, înlocuit și analitic cercetat de străini. Deci, adevăratul Willie nu e la fel de rău ca și „Wolfcop”. Bine, asta e un meci standard la nivel de sitcom. Dar ce au de-a face extratereștrii cu vârcolacii? Nu prea mult, în afară de faptul că un grup de microbreweri răi de șopârlă, alcătuiți de politicianul local Sydney Swallows (Yannick Brisson), încearcă să-i facă pe locuitorii localnici dependenți de berea „Chickenmilk Stout”, un reactiv insidios care impregnează localnicii cu băieți extratereștri muppets-on-a-budget, care arată ca penisuri rele și au izbucnit din abdomenul gazdei lor. Another WolfCop (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017. Dacă sinopsisul ăsta pare a fi ciudat pentru tine, tot ce pot spune este: îmi pare rău. „Un alt Wolfcop” este un fel de film rău care sună uimitor pe hârtie, dar este îngrozitor de privit chiar și la 82 de minute. Acest film aruncă atât de multe idei gonzo greșite la spectatori încât devine din ce în ce mai evident că creatorii lui se bazează implicit pe bunăvoința voastră de a vă vedea prin trenul lor de comedie de hochei al copiilor de vârcolac.
Pentru începători: nu există caractere memorabile care să se blocheze. Garou a fost, în primul „Wolfcop”, cel puțin suficient de simpatic. De fapt, el a fost desemnat doar de către cultiști răi de formă, pentru că vraja lor a cerut o bătăuș care este, în cuvintele lui Garou, „idiotul din sat” al lui Woodhaven. Dar niciuna dintre personajele lui nemaipomenite ale lui Garou îl împușcă în „Un alt Wolfcop”, care sărbătorește nevinovat șovinismul lui Garou și face sportul frecvent ca Garou să fie lovit și să fie însoțit de sora lui Kat (Serena Miller) a lui Willie. Excursia lui Alfonso Garou este suprascrisă de glume fără viață despre junk-ul lui de blană (inclusiv o lovitură de tip crotch frontal), alcătuirea lui cu băutură alcoolică de tip Popeye și incompetența relativă a colegilor săi. Toți cei din „Un alt Wolfcop” ar trebui să fie un pic cam nebun să stea cu … cu excepția lui Garou. Acest lucru este deosebit de nefericit, deoarece Fafard, un actor amator, a cărui trăsătură deosebită este sprâncenele lui spinoase, precum Eric Bogosian, nu este foarte fermecătoare.
Ceea ce ne conduce la cea mai mare problemă cu „Un alt Wolfcop:” niciunul dintre elementele sale individuale fără sens nu se reunesc pentru că fiecare glumă este cea mai mică formă de umor posibilă. Pentru dragul contrastului, uita-te la filmele „Gun Naked”. Mulți oameni își amintesc gagurile de vizionare inspirate, suprarealiste ale acestor filme și nu umorul lor ridicol de alb-masculin-centric. Totuși, aceste filme funcționează la fel de bine cum fac ei, deoarece sunt făcute de băieți care au făcut o artă frumoasă a focului de reacție, printre altele. Producătorii filmelor „Naked Gun” sunt, în acest sens, mult mai amuzante decât glumele lor frecvente, în detrimentul femeilor, mexicanilor și O.J. Simpson este politicos.
Dar creatorii „Un alt Wolfcop” nu se afla in aceeasi clasa de greutate ca acei baieti, pentru ca ei continua sa faca glume evidente care pur si simplu nu stau in mintea ta. Cea mai bună glumă din acest film este o poveste despre cum felicitările polițiștilor sună la fel de genul de bâlbâi pe care adulții din desene animate „Peanuts” vorbesc fluent. Din nefericire, acest gag hilar, de o singură dată, se execută în mod repetat în pământ. „Un alt Wolfcop” poate avea toate elementele unei nopți amuzante, în special un vârcolac, glumește despre folosirea pretențioasă a cuvântului „curat” și da, și despre unele lichide corporale. Dar nu merită privit, de vreme ce creatorii lui continuă să încerce să tragă un pistol încărcat din tobe goale. Another WolfCop (2017) Online Subtitrat este un film de comedie de nota 10. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Another WolfCop (2017) Online Subtitrat

Another WolfCop (2017) Online Subtitrat in limba romana gratis. Comedianul Joel Hodgson a spus odată: „Dacă mergeți bine pentru gluma evidentă, nu vă dă niciun loc pentru a merge”. El a adăugat: „Eu spun că lucrul cel mai blunt, direct este ca și cum am trage cu arma și o împușc imediat. Producătorii comediei de groază […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?