The Polar Express 2004 online subtitrat

Loading...


Aspectul animatronic al caracterului de capturare a mișcării este evidențiată prin caracterizarea supărător animatronic acestei fete. Script-ul se apleacă peste înapoi pentru a face ei pur bun, rece, și admirabil, fără calități negative și că efortul este evident și alienant.

publicul american sunt crescut suficient ca putem accepta o defectuoasă – adică, umană – african caracter american. Noi nu avem nevoie într-adevăr o versiune de desene animate a personajului Sidney Poitier a jucat în „Ghici cine vine la cina”. Există un caracter slab Alb Boy adăugat, de asemenea. Oricine a scris acest personaj nu are nici o idee despre ce înseamnă să fii sărac, și tratează acest personaj cu respect la zero, și o mare parte din condescendenta. „Lecția” acest băiat sărac este menit să învețe la sfârșitul anului va avea de sine respectând oamenii săraci calus.

În cele din urmă, filmul a fost pur și simplu prea întunecat, cu nici unul din răscumpărarea de filme mai bogate au fost în măsură să ofere. Sunt scene de eforturi periculoase pentru a merge in varful unui tren în mișcare în timpul unei furtuni de zăpadă, și scene de copii vulnerabili care încearcă să traverseze un pod periculos.

„Vrăjitorul din Oz” și alte clasice conțin scene la fel de infricosator, dar aceste filme oferă, de asemenea, scene profunde și în mișcare de împuternicire reală și răscumpărare. Am ratat astfel de scene de răscumpărare, puternic în „Polar Express”. Acest film va avea publicul pentru care funcționează perfect. Ea oferă scene la fel de puternic și frapant ca ceva de la expresionismul german.

Ceea ce am ratat au fost căldura, adâncimea, inima cel mai bun din „Vrăjitorul din Oz” sau „The Little Princess” … sau cartea Chris Van Allsburg, „The Polar Express”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*