Filmul Sing 2016

Loading...

Mi-e teamă ” Sing 2016 online subtitrat” trebuie să fie descrise la fel de frumos. Numai frumos. Cu această frază scurtă nu vreau să dezamăgesc orice fani sau spectatori, dar este cel mai bun lucru pot spune despre acest film muzica ambiţios.

Cu emotii, distracţie şi mare de cântăreţi de a efectua hit-uri, şi mashup-uri pentru a distra publicul ca sora Act, Pitch Perfect sau alte filme muzica orientate, Sing ar fi fost un film mare în timpul pre-Crăciun. Cel puţin remorca arata ca aceasta.

În cele din urmă, am primit o superficiale, voi copii film cu râs uşoară şi hit-uri standard radio auzim în fiecare zi. Pe langa poate o piesa originala, se pare că creatorii licenţiat doar la una sau două surse pentru a se permite flexibilitate în selecţie de muzică. În combinaţie cu o linie de drept înainte de poveste cu răsturnări de situaţie, profunzimea nici surprize, mai ales este interesant pentru copii care adora un urs koala într-un costum.

În loc de ieşirea din teatru cu muzică în capul meu, un cântec să cânte împreună şi o mare senzaţie în interiorul, m-am simtit ca am vazut un film de TV de copii tipice mainstream pe termen scurt pe o duminica dupa-amiaza cu nişte muzică deoparte. Văzut şi uitat-ce pacat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*