Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Angry Birds (2016), desene animat online DUBLAT in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Angry Birds (2016), desene animat online, DUBLAT in limba Româna

Pe Insula Păsărilor, o insulă care, aşa cum spune numele, este populată în totalitate de nişte păsări care nu pot zbura, un păsăroi morocănos cu un temperament vulcanic, Red, este obligat să se ducă la psihiatru pentru a învăţa cum să-şi controleze temperamentul după ce nervozitatea lui îl face să piardă un client. Într-o zi, pe ţărmul insulei apar nişte purcei care provin de pe Insula Purceilor ce este condusă de către Leonard.

Pretinzând că nu sunt decât nişte exploratori banali care nu au nicio intenţie să creeze probleme, porcişorii sunt acceptaţi pe insulă şi primiţi cu căldură. Însă în scurt timp populaţia de purceluşi începe să se mărească tot mai mult, iar rezidenţi de pe Insula Purceilor apar zi de zi şi încep să se adapteze vieţii de pe insula Păsărilor, astfel că Red începe să intre la bănuieli cu privire la adevăratele intenţii pe care le au purceluşii cu prezenţa lor pe insulă.

El îi recrutează pe colegii de suferinţă Chuck şi Bomb pentru a-l ajuta să-l găsească pe Marele Vultur, un vultur pleşuv uriaş despre care se spune că ar fi protectorul Insulei şi singura pasăre de acolo care poate să zboare. Ei îl găsesc pe vultur în vârful Muntelui Păsărilor, însă din păcate pentru ei descoperă că Marele Vultur s-a cam retras din activitate şi nu a mai zburat vreme de foarte mulţi ani. Mai târziu, grupul lui Red observă purceii că pun bombe prin jurul insulei în timp ce restul păsărilor sunt la o petrecere.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?