Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

American Ultra – Agent Descoperit, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

American Ultra 2016 (Agent Descoperit), film online HD, subtitrat în Româna

Mike Howell (Jesse Eisenberg) este un drogat ce locuieşte în micuţul oraş Liman, West Virginia, acolo unde lucrează ca vânzător şi plănuieşte să o ceară de soţie pe iubita lui, Phoebe Larson (Kristen Stewart), însă eşuează mereu în a găsi momentul perfect. El este incapabil din punct de vedere psihologic de-a părăsi oraşul Liman, având nişteatacuri de panică inexplicabile de fiecare dată când încearcă acest lucru – cel mai recent fiind atunci când a dorit să se ducă în Hawaii pentru a o cere de soţie pe Pheobe.

Între timp, în Langley, Virginia, agentul CIA Victoria Lasseter (Connie Britton) află că singurul supravieţuitor al programului eşuat denumit Ultra urmează a fi eliminat de către rivalul ei, Adrian Yates (Topher Grace). Proiectul lui a reuşit acolo unde al ei a eşuat, iar acum a ordonat uciderea agentului Ultra. Acest agent este, fără ştiinţa lui, chiar Mike! Simţind că este de datoria ei să-l protejeze pe Mike, care crede că e un simplu om ce încearcă să-şi trăiască viaţa, Lasseter se duce în Liman şi îl „activează” pe acesta prin intermediul unor cuvinte cheie secrete.

Din cauza abuzului de droguri, Mike nu înţelege semnificaţia cuvintelor respective, iar ea pleacă resemnată şi frustrată. Mike descoperă doi oameni de-ai lui Yates care încearcă să-i pună o bombă la maşină, iar apoi aceştia îl atacă, dar cumva reuşeşte să-i omoare el cu destulă uşurinţă. Îngrozit, el o sună pe Pheobe şi se reunesc exact înainte ca poliţia să sostească şi să-i aresteze pe amândoi pentru aparentele omoruri.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?