Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Alpha (2018) film online subtitrat

Advertising

Loading...
Alpha (2018) film online subtitrat

Alpha este un film de aventura americană de teatru istoric, regizat de Albert Hughes, cu un scenariu de Daniele Sebastian Wiedenhaupt, dintr-o poveste de Hughes. Filmul îl numește pe Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela și Jens Hultén și urmează un tânăr vânător care se împrietenește cu un lup rănit în timpul Epocii de gheață. Este programat să fie lansat în Statele Unite de Sony Pictures Release pe 17 august 2018.

După o expediție de vânătoare de bizon Steppe, cu 20.000 de ani în urmă, în Europa, în timpul perioadei Paleoliticului Superior, se tulbure, un tânăr se luptă împotriva elementelor pentru a-și găsi drumul spre casă, dezvoltând în același timp o prietenie cu un lup. Aceasta fortifică prima încercare de legătură între om și canin.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Alpha (2018) film online subtitrat

Alpha (2018) film online subtitrat Alpha este un film de aventura americană de teatru istoric, regizat de Albert Hughes, cu un scenariu de Daniele Sebastian Wiedenhaupt, dintr-o poveste de Hughes. Filmul îl numește pe Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela și Jens Hultén și urmează un tânăr vânător care se împrietenește cu un lup rănit în timpul […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?