Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

All the Boys Love Mandy Lane 2006, online subtitrat HD

Advertising

Loading...


Mandy Lane (Amber Heard) este o adolescenta  de saisprezece ani ce pare de neatins, fiind  dorita de toti baietii . În incercarea de ai perclita viginitatea fetei vechiul ei prieten Emmet, o invite la o fermă de familie pentru un week-end și aceasta este de acord, căci se gandea ca va fi o  oportunitate excelentă de a întări noile ei prietenii.

După ce la ferma, toți băieții incearca s ii intre in gratie fetei, fiecare în speranța de a fi primul care o vaseduce total pe  Mandy Lane. Noaptea se lasa cu  bautura, droguri si hormoni o iau razna. Dintr-o data, frumoasa Mandy se trezește într-o luptă brutală.
Filmul All the Boys Love Mandy Lane 2006 -Toți Băieții o iubesc pe Mandy Lane Filmul este o preluare proaspătă asupra genului adolescent slasher!

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
All the Boys Love Mandy Lane 2006, online subtitrat HD

Mandy Lane (Amber Heard) este o adolescenta  de saisprezece ani ce pare de neatins, fiind  dorita de toti baietii . În incercarea de ai perclita viginitatea fetei vechiul ei prieten Emmet, o invite la o fermă de familie pentru un week-end și aceasta este de acord, căci se gandea ca va fi o  oportunitate excelentă […]

Genul: Drama, Groaza

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?