Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

All Roads Lead to Rome – All Roads Lead to Rome 2015

Advertising

Loading...


All Roads Lead to Rome – All Roads Lead to Rome 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Maggie se întoarce în satul italian pe care-l vizita în vacanțele din tinerețe. De data aceasta e însoțită de fiica ei adolescentă, Summer, cu care încearcă să se reconecteze.

În sat încă locuiește  Luca, un fost iubit de-al lui Maggie, care a rămas burlac și trăiește împreună cu mama lui de 80 de ani, Carmen. Summer și Carmen ajung să lege o prietenie, bazată pe faptul că amândouă vor să fugă din sătuc spre Roma, de unde se pot întâlni cu bărbații pe care îi iubesc. Summer vrea să plece înapoi la New York, la iubitul ei, iar Carmen vrea să să mărite cu Marcelino, marea ei iubire, față de care fiul se opune. Adolescenta și bătrâna fură mașina din garajul lui Luca și pleacă la Roma. Maggie și Luca pleacă pe urmele lor, iar pe parcurs ajung să se redescopere.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
All Roads Lead to Rome – All Roads Lead to Rome 2015

All Roads Lead to Rome – All Roads Lead to Rome 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Maggie se întoarce în satul italian pe care-l vizita în vacanțele din tinerețe. De data aceasta e însoțită de fiica ei adolescentă, Summer, cu care încearcă să se reconecteze. În sat încă locuiește  Luca, un fost iubit […]

Genul: 2015, Comedie

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?