Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, filme online HD, subtitrat în limba Română

Advertising

Loading...

Akeelah Anderson este o puştoaică în vârstă de 11 ani care e mare pasionată de silabisit şi se înscrie la şcoala Crensaw din sudul Los Angeles-ului, o şcoală în care majoritatea elevilor sunt de culoare. Ea locuieşte împreună cu mama văduvă, Tanya, sora ei mai mare, Kiana, fraţii mai mari, Devon şi Terrence, şi nepoţica ei bebeluşă. Directorul ei o încurajează să se înscrie la un campionat de silabisit, însă ea nu este încântată de această idee.

După ce este ameninţată cu detenţia pentru tot restul semestrului, ea cedează şi intră în concursul pe care-l şi câştigă. Curând după aceea, Dr. Joshua Larabee, un profesor care se află în vizită şi care a fost coleg de facultate cu actualul ei director, hotărăşte s-o supună pe Akeelah unor teste şi ajunge la concluzia că este suficient de capabilă pentru a participa la o competiţie naţională. Cu toate acestea, Dr. Larabee refuză să îi fie antrenor deoarece s-a comportat nepoliticos cu el.

Drept urmare, ea studiază de una singură pentru a se pregăti de competiţie. Cu toate că dă greş cu un cuvânt în calificări, ea merge mai departe după ce Kiana observă un alt finalist că ar fi trişat. Akeelah se întâlneşte şi se împrieteneşte cu un băiat mexican în vârstă de 12 ani care participă şi el la concurs. El o invită să vină la clubul de silabisit al şcolii sale, iar acolo ea îl întâlneşte pe Dylan Chu, un american de origine chineză care a luat locul doi la ultimele două competiţii de silabisit.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, filme online HD, subtitrat în limba Română

Akeelah Anderson este o puştoaică în vârstă de 11 ani care e mare pasionată de silabisit şi se înscrie la şcoala Crensaw din sudul Los Angeles-ului, o şcoală în care majoritatea elevilor sunt de culoare. Ea locuieşte împreună cu mama văduvă, Tanya, sora ei mai mare, Kiana, fraţii mai mari, Devon şi Terrence, şi nepoţica […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?