Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Adrift 2018 film online subtitrat

Advertising

Loading...
Adrift 2018 film online subtitrat, il puteti urmari acum gratis, fara intreruperi si la o calitate inalta doar pe site-ul nostru.

Cu filmul Shailene Woodley și filmul Sam Claflin (filmul Me Before You, The Hunger Games), ADRIFT se bazează pe povestea inspirată a doi marinari care au plecat de-a lungul oceanului de la Tahiti la San Diego . Tami Oldham (Woodley) și Richard Sharp (Claflin) nu au putut anticipa că vor naviga direct într-unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește să-l găsească pe Richard rănit rău și barca în ruine. Fără speranță de salvare, Tami trebuie să găsească forța și hotărârea de a se salva pe ea însăși și pe singurul om pe care la iubit vreodată. ADRIFT este povestea de neuitat despre reziliența spiritului uman și a puterii transcendente a iubirii.

Adrift 2018 film online subtitrat

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Adrift 2018 film online subtitrat

Adrift 2018 film online subtitrat, il puteti urmari acum gratis, fara intreruperi si la o calitate inalta doar pe site-ul nostru. Cu filmul Shailene Woodley și filmul Sam Claflin (filmul Me Before You, The Hunger Games), ADRIFT se bazează pe povestea inspirată a doi marinari care au plecat de-a lungul oceanului de la Tahiti la […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?