Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Acts of Violence (2018) Online Subtitrat in Romana

Advertising

Loading...În fantezia vehementă „Faptele de violență”, nu contează cât de multe dintre actele titulare au loc – sau câte persoane sunt ucise, „rele” și „bune” – atâta timp cât scopul este corect, drept. Dacă o duzină sau două oameni mor în drumul spre o victimă răpită care este salvată, ei bine, acesta este prețul pe care familia, loialitatea și curajul le cer.
Acest tip de raport ar putea părea absolut nebun în lumea reală, dar este rutină în felul de film de actiune modernă pe care rolul regizorului Brett Donowho o prezintă în multe feluri. Nu este nici o îndoială că luarea legii în propriile mâini este pur și simplu ceea ce trebuie să facă un om adevărat. Și nu mai există nici o noutate în acel mesaj reacționar mai mult decât există în restul acestui joc de umplutură netedă și bine-paced, dacă Lionsgate oferă o lansare teatrală limitată simultan cu lansarea la cerere. Filmul Acts of Violence (2018) online subtitrat face parte din categoria filme 2018. După o retrospectivă a copilăriei deschise, care nu are prea multă importanță mai târziu, plus o montare de luptă scurtă, îl întâlnim pe veteranul armatei Deklan MacGregor (Cole Hauser), în timp ce el cere simultan și refuză furios ajutorul unui consilier al VA. (Filmul nu vede nici o contradicție în acest sens sau în atitudinea sa asemănătoare față de poliție mai târziu.) El a fost suferit de anxietate și insomnie de la părăsirea slujirii, reluarea sa rezultată fiind tratată cu grijă de frații mai tineri Brandon (Shawn Ashmore) și Roman (Ashton Holmes). Dar este privită mai mult ca o insultă intenționată de logodnica lui Mia (Melissa Bolona), care apare un pic de declanșare-temperat ea însăși. În timp ce băieții sunt plecați într-o petrecere de bacalaureat, are o altercație cu doi călugări (Sean Brosnan, Rotimi Akinosho) la propria ei afacere de bacalaureat, fără să-și dea seama că sunt angajați în traficul de droguri și traficul de ființe umane regele Max (Mike Epps). Dintr-o dată, ea a fost aruncată în spatele unei cărucioare și drogată, trezită mai târziu închisă într-o temniță industrială ca o femeie tânără înaintea ei. Filmul Acts of Violence (2018) online subtitrat are ca actor principal pe Bruce Willis. MacGregorii devin repede conștienți de situația ei, dacă nu de locația ei. Deklan devine imediat comandant al echipei, înarmându-și frații (Brandon este, de asemenea, un ex-soldat) pentru un raid pe o zi unde găsesc o mulțime de droguri, bătăuși și femei captive, dar nu și Mia. Această încercare de salvare atrage atenția Cleveland Police Detectives Avery (Bruce Willis) și Baker (Sophia Bush), care au încercat de mult timp să-l lovească pe Max pentru diverse presupuse crime. Cu toate acestea, Deklan hotărăște că frații trebuie să continue să opereze singuri, așteptând că polițiștii vor fi ineficienți – chiar înainte ca oricine (inclusiv Avery) să descopere că Max este într-adevăr protejat ca informator major de către FBI, încercând eforturile poliției locale.
Mai multe persoane care se confruntă cu un număr mare de corpuri, cu arme-focoase între foștii civili militari și infractori, înainte ca rezultatul dorit să fie atins, deși la un cost mare. Ai crede că protagoniștii ar putea să se întrebe dacă au luat calea potrivită atunci când există o rată a victimei de 40% de partea lor, nu-i mai rău pe cei care au fost uciși. Dar acesta este un fel de film în care ar fi luată în considerare o astfel de strângere a mâinilor … știi, fetiță. (Îngrijirea este luată chiar pentru ca femeia principală Mia să fie cât mai curând posibil – adică demnă să se căsătorească cu un MacGregor – în timp ce încă mai are nevoie de salvare).
Acesta este, de asemenea, genul de film în care trebuie să trecem cu vederea decalajele ciudate ale logicii, cum ar fi eroii noștri care au făcut rău operațiunilor băieților răi, fiind apoi surprinși când cei răi îi urmează după ei pentru a se răzbuna. În afară de logica de turnare care găsește minorități etnice desfășurate doar ca diverse fiori care amenință protagoniștii albi care se ridică. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Acts of Violence (2018) Online Subtitrat in Romana

În fantezia vehementă „Faptele de violență”, nu contează cât de multe dintre actele titulare au loc – sau câte persoane sunt ucise, „rele” și „bune” – atâta timp cât scopul este corect, drept. Dacă o duzină sau două oameni mor în drumul spre o victimă răpită care este salvată, ei bine, acesta este prețul pe […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?