Helix 2015 online subtitrat

Loading...


Acest lucru este stabilit în viitor, în cazul în care încălzirea globală a provocat marea să se ridice sau ceva și în Canada „cei” trăiesc acum într-un oraș fab înconjurată de un zid care pastreaza ”, au cei care nu au Riff Raff afară. Aaron este un polițist „al doilea sector” care este promovat în oraș și munca polițist adevărat. Întregul oraș este rulat pe un sistem de spirală Intel, care rezolvă crime la fel de repede ca acestea sunt comise.

Aaron descoperă că sistemul nu este ceea ce pare și atunci el devine încadrat pentru o crimă pe care nu a comis-o, etc, etc.
Helix 2015 online subtitrat in romana
Acum, există unele idei foarte bune aici și care acționează este OK pentru teribil. Nivelurile de sunet variază, iar direcția este cel mai bun caz inconsecvente. Seturile de fapt nu sunt prea rău, iar CGI este cea mai mare parte foarte bun, astfel încât ceea ce este problema reală? Ei bine, pur și simplu nu atârnă împreună, nu alături de nici chimie pentru „interesul dragostei”, iar intriga este un pic peste tot și eu sunt sigur că nu există nici o greșeală de editare a fost sau nu au fost scene tăiate. Acest lucru a primit o mulțime de panoramare și cea mai mare parte este justificată, dar acest lucru este departe de a fi un film teribil nu este doar un foarte bun unul – în cazul în care aveți dubii du-te pentru o inchiriere ieftin sau o opțiune de streaming ca nu va fi doresc să vadă acest lucru de două ori.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*