Aballay, el hombre sin miedo – Six Shooters (2010) online subtitrat

Loading...


Care Sensing Juana si Julian Au un lucru merge, Julian mort îl bate cu răutate și mizele la sol, ca cina pentru ulii, modul de executare preferat pare a regiunii. Julian Juana Ajuta evacuare, pentru protecție și să-l ia la un om care are o reputație pentru saintliness.

Dar, pentru stângaci Julian, noul său protector este Abalos însuși, care a schimbat uitându-se în căile lui, după ochii îngroziți băiatului un deceniu în urmă. Aballay, el hombre sin miedo – Six Shooters (2010) online subtitrat Inspirat de Sfântul Simeon Stîlpnicul și stoice lui de 37 de ani, în vârful unui stâlp în deșert, Abalos a devenit un pustnic și a promis niciodată să coboare de pe cal. În acest sens, susține pic meditațiile tematice ale nuvela lui Antonio di Benedetto pe care se bazează. (În mod semnificativ, povestea a fost scrisă în timp ce scriitorul era în închisoare sub dictatura militară din Argentina.)

Orice copil viseaza de a fi un cowboy ar face bine să orienteze clar de „Abalos.” Lipsit de toate glamour, repetari PIC nemângâiați, întoarcerea unromantic la rădăcinile violente ale genului, ilustrând o lume în care nu există nici un loc pentru nici o emoție, cu excepția celui părinții copiilor cu caracter obligatoriu. Chiar și tânărul Juana a-fost brutalizată suficient pentru a apela porc ei pentru animale de companie „Ham.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*