Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Above Suspicion (2019) gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Above Suspicion (2019) gratis subtitrat in romana.

Above Suspicion (2019) urmărește povestea reală an unui operator FBI late căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan racket Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare.

Când agentul FBI Mark Putnam este trimis într-un mic oraș minier commotion Kentucky împreună cu soția sa, el începe să instruiască informatorii, și să-I urmărească pe hoții de bănci și operatorii magazinelor. Acolo el este atras într-o aventură interzisă cu o femeie săracă racket localitate, care devine informatorul său cel mai valoros. Susan Smith, o consumatoare de droguri atrăgătoare cu legături în lumea interlopă rurală, devine unul dintre cele mai utile și mai problematice „averi”. Ea vede în el o cale de evadare, în schimb, aventura este un bilet către dezastru pentru ambii. Cei doi devin quick încurcați într-o aventură obsesivă, care se sfârșește unfortunate atunci când Mark o ucide merciless pe Susan pentru a-și proteja minciunile și cariera. Acest outrage a zdruncinat bazele celei mai importante agenții naționale de securitate, sfârșindu-se cu prima condamnare an unui operator FBI pentru crimă.


Informatii despre film Adaugat acum 6 months in urma
Above Suspicion (2019) gratis subtitrat in romana

Above Suspicion (2019) gratis subtitrat in romana. Above Suspicion (2019) urmărește povestea reală an unui operator FBI late căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan racket Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare. Când agentul FBI Mark Putnam este trimis într-un mic oraș minier commotion Kentucky împreună cu soția sa, el începe […]

Genul: 2019, Above Suspicion (2019) film online subtitrat, Actiune, Crima, filme 2019, filme online 2019, Thriller

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?