Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A.X.L. (2018) online hd subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Vezi acum filmul A.X.L. (2018) online hd subtitrat in romana. Daca va intrebati ine este A.X.L, ei bine, A.X.L. este un câine robotizat cu inteligență artificială avansată, creat de armată. După ce un experiment a mers prost, A.X.L. este descoperit ascuns în deșert de un străin de bunăvoință (Alex Neustaedter), care găsește o modalitate de a se conecta cu el după ce a activat tehnologia de împerechere a proprietarilor. Cei doi dezvoltă o prietenie specială bazată pe încredere, loialitate și compasiune. A.X.L.

Va merge la orice lungime pentru a-și proteja noul prieten, inclusiv pentru a face față oamenilor de știință care l-au creat și care vor face tot ce-i va aduce înapoi. Pentru a-și proteja cel mai bun prieten de la a fi capturat, Miles se alătură unui aliat inteligent, numit Sara (Becky G), într-o aventură eponică, epică pentru întreaga familie. Mai pe scurt, un film bun pe care trebuie sa il vizionati.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
A.X.L. (2018) online hd subtitrat in romana

Vezi acum filmul A.X.L. (2018) online hd subtitrat in romana. Daca va intrebati ine este A.X.L, ei bine, A.X.L. este un câine robotizat cu inteligență artificială avansată, creat de armată. După ce un experiment a mers prost, A.X.L. este descoperit ascuns în deșert de un străin de bunăvoință (Alex Neustaedter), care găsește o modalitate de […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?