Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Wrinkle in Time (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

Filmul “A wrinkle in Time” este povestea lui Meg Murry, o fata traumatizata de disparitia tatalui ei. Aceasta pleaca intr-o calatorie riscanta alaturi de inca doi prieteni pentru a-si salva tatal si planeta. Timp de cinci ani, cei trei copii au fost despartiti de tatal lor, Mr Murry, un om de stiinta care descoperise o planeta noua al carui concept a fost “Tesseract”.

Barbatul lucra pentru guvern, insa totul era strict secret, iar trei fiinte misterioase ii trimit pe copii in spatiu pentru a-l gasi. Aceste trei fiinte erau niste calatori astrali pe nume Mrs. Whatsit, Mrs. Who si Mrs. Which. Copiii parcurg un drum greu catre planeta care continea tot raul din univers. Vor reusi sa isi duca planul la bun sfarsit ?

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
A Wrinkle in Time (2018) online subtitrat

Filmul “A wrinkle in Time” este povestea lui Meg Murry, o fata traumatizata de disparitia tatalui ei. Aceasta pleaca intr-o calatorie riscanta alaturi de inca doi prieteni pentru a-si salva tatal si planeta. Timp de cinci ani, cei trei copii au fost despartiti de tatal lor, Mr Murry, un om de stiinta care descoperise o […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?