Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Simple Favor 2018 online hd subtitrat in romana

Advertising

Loading...
A Simple Favor 2018 online hd subtitrat in romana, un film superb regizat de catre celebrul Paul Feig si jucat de catre actori talentati precum Linda Cardellini, Blake Lively si Anna Kendrick. Este un film thriller american de mister, regizat de Paul Feig, scris de Jessica Sharzer. Bazat pe romanul cu același nume de către Darcey Bell, filmul îl interpretează pe Anna Kendrick și pe Blake Lively și urmează un blogger din orașele mici, care încearcă să rezolve dispariția celui mai bun prieten misterios și bogat. Acesta va fi lansat în Statele Unite pe 14 septembrie 2018.

Un Favorit Simplu se axează pe trei personaje din orașele mici: un blogger de mamă (Anna Kendrick), cel mai bun prieten al său (Blake Lively) care dispare brusc și soțul ei (Henry Golding). Povestea include trădări și răsturnări, un cadavru și întrebarea care se rotește despre cine îl înșeală pe cine.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
A Simple Favor 2018 online hd subtitrat in romana

A Simple Favor 2018 online hd subtitrat in romana, un film superb regizat de catre celebrul Paul Feig si jucat de catre actori talentati precum Linda Cardellini, Blake Lively si Anna Kendrick. Este un film thriller american de mister, regizat de Paul Feig, scris de Jessica Sharzer. Bazat pe romanul cu același nume de către […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?