Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Quiet Place (2018) Film Online Subtitrat

Advertising

Loading...A Quiet Place (2018) online subtitrat in romana grais. Paramount a lansat primul trailer A Quiet Place. Următorul film de groază urmărește o familie în pădure care trebuie să trăiască în liniște, dacă nu convocă un fel de amenințare care este hiper-sensibilă la sunet. Când un joc amical al lui Monopoly se termină în lateral, familia trebuie să lupte pentru a supraviețui. John Krasinski a regizat și co-star în film alături de Emily Blunt, Noah Jupe (Suburbicon) și Millicent Simmonds (Wonderstruck).
Deși acesta este doar un trailer de teaser, este incredibil de eficient și este clar că Krasinski cunoaște puterea sunetului, mai ales în genul de groază. Nu mi-am dat seama cât de mult mi-a adus tăcerea până când a fost spulberat. Nu știu dacă Krasinski poate face ca conceptul să funcționeze pentru un film de lung metraj, dar sunt dornic să văd ce vine cu el.
În ceea ce privește perspectivele filmului, este bine poziționată în 2018, mai ales în ceea ce privește genul de groază. Studiourile continuă să subestimeze cât de bine pot juca acest gen de filme la box-office și în timp ce există cu siguranță filme care nu aruncă în aer ca și cum va veni noaptea, audiențele vor merge în continuare la groază atmosferică, chiar dacă 2017 a arătat că poți fi succes majore cu sperieturile „jack-in-the-box” oferite de chestii precum IT și Annabelle: Creație. Acestea fiind spuse, este posibil ca A Quiet Place să ofere cele mai bune din ambele lumi prin a avea un film de groază atmosferic unde tăcerea este amenințată în mod constant. Cel puțin, mă interesează să văd cum Krasinski abordează genul de groază după caracteristica anterioară The Holars and Srief Interviews with Hideous Men. A Quiet Place (2018) Online Subtitrat la calitate HD. Până acum, totul a fost destul de liniștit pe complotul pentru un loc liniștit, dar acest trailer intrigant nou teaser oferă unele indicii de mare volum. Regizat de John Krasinski – pentru prima oară colaborează cu soția Emily Blunt – teaserul pentru imaginea de groază descrie o familie care trăiește într-o singurătate liniștită în pădure, cuvântul cheie fiind liniștit. Ei folosesc limbajul semnelor, pe care în curând îl vedem, o alegere, nu o necesitate. „Dacă nu vă pot auzi, ei nu vă pot vâna”, citește sloganul și ceva cu siguranță o vânează această familie.În plus față de Krasinski și Blunt, filmul Paramount Pictures prezintă Noah Jupe și Millicent Simmonds. Krasinski a re-scris scenariul dintr-un proiect anterior al lui Scott Beck & Bryan Woods. Paramount inițial a cumpărat spec. Beck și Woods înainte ca Krasinski să urce la bord. A Quiet Place (2018) online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
A Quiet Place (2018) Film Online Subtitrat

A Quiet Place (2018) online subtitrat in romana grais. Paramount a lansat primul trailer A Quiet Place. Următorul film de groază urmărește o familie în pădure care trebuie să trăiască în liniște, dacă nu convocă un fel de amenințare care este hiper-sensibilă la sunet. Când un joc amical al lui Monopoly se termină în lateral, familia […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?