Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Prayer Before Dawn 2017 film online subtitrat

Advertising

Loading...A Prayer Before Dawn 2017 film online subtitrat.

Billy Moore (Joe Cole), un cetățean britanic cu un trecut în carouri, vine în Thailanda cu intenția de a trăi bine. După ce și-a găsit locul de muncă ca boxer și cascadorie, el se întoarce în droguri și este acuzat de posesia bunurilor furate și a unei arme de foc.

În această poveste adevărată, el este trimis la închisoare în Thailanda, unde se află rapid prins în violență nevăzută în alte închisori și își petrece zilele urmărind dependența și violența din viața închisorii din Thailanda. Cu o nevoie disperată de a lupta din nou și de a-și lupta demonii cu dependență și cu el însuși. Se confruntă cu moartea și cu multe motive să nu spună că împinge și în cele din urmă luptă pentru a-și câștiga libertatea.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
A Prayer Before Dawn 2017 film online subtitrat

A Prayer Before Dawn 2017 film online subtitrat. Billy Moore (Joe Cole), un cetățean britanic cu un trecut în carouri, vine în Thailanda cu intenția de a trăi bine. După ce și-a găsit locul de muncă ca boxer și cascadorie, el se întoarce în droguri și este acuzat de posesia bunurilor furate și a unei […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?