Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Lonely Place to Die, filme online HD, subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Alpiniştii Alison, Ed şi Rob se întâlnesc cu câţiva prieteni pe nume Jenny şi Alex pentru o drumeţie în munţii din Scoţia. În timp ce fac o pauză pentru prânz, ei o găsesc pe Anna, o tânără fată îngropată de vie într-o cameră mică din pustietate. Ei nu pot să comunice cu ea deoarece nu vorbeşte engleză, iar Ed crede că fata ar putea fi de naţionalitate croată. Hotărând că trebuie să o ducă pe fată undeva în siguranţă, Alison şi Rob aleg s-o ia pe o scurtătură către un sat din apropiere pentru a cere ajutor.

Doar că pe drum ei vor trebui să treacă peste o porţiune de drum foarte periculoasă numită „Căderea Diavolului”. În timpul coborârii, funia lui Rob pare că se rupe şi acesta cade de la mare înalţime, murind la impactul cu solul. Alison coboară şi ea cu mare greutate, iar acolo ea descoperă faptul că funia lui Rob nu s-a rupt pur şi simplu ci a fost tăiată.

Văzând o siluetă fugind de pe vârful prăpastiei, devine evident pentru cei rămaşi faptul că oamenii care au răpit-o iniţial pe Anna sunt pe urmele lor şi încearcă să îi omoare. După uciderea lui Rob şi tentativa eşuată asupra lui Alison, răpitorii Annei, Mr. Kidd şi Mr. Mcrae, omoară câţiva oameni din apropiere şi le iau armele pentru a le folosi asupra lui Alison. În timpul Atacului, Jenny este împuşcată mortal, iar Anna este aproape de-a muri înecată după ce este luată de curenţii unui râu agitat.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
A Lonely Place to Die, filme online HD, subtitrat în Română

Alpiniştii Alison, Ed şi Rob se întâlnesc cu câţiva prieteni pe nume Jenny şi Alex pentru o drumeţie în munţii din Scoţia. În timp ce fac o pauză pentru prânz, ei o găsesc pe Anna, o tânără fată îngropată de vie într-o cameră mică din pustietate. Ei nu pot să comunice cu ea deoarece nu […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?