Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Case of You – Profilul perfect (2013), filme online HD, subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

A Case of You – Profilul perfect (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Sam, un tânăr scriitor din oraşul New York, este complet nesatisfăcut de propria sa viaţă. Cu toate că romanţarea filmului său de mare succes „Teen Vampire” este foarte populară, el nu mai doreşte să continue să scrie şi altele aşa cum îl tot presează agentul său, Alan. Sam se află într-o stare de lipsă de inspiraţie acută şi îşi găseşte cu greu cuvintele pe care să le aştearnă pe hârtie. El este îndrăgostit de Birdie, o artistă stradală care lucrează la o cafenea locală, dar nu ştie cum să facă să-i mărturisească sentimentele.

Când colegul său de cameră Eliot sugerează să îi verifice profilul de Facebook al lui Birdie, Sam hotărăşte să pretindă că este interesat de aceleaşi lucruri despre care a scris ea pe reţeaua de socializare că ar fi interesată. Drept urmare, el începe să înveţe cum să cânte la chitară sau să gătească nişte bunătăţi franţuzeşti, iar apoi cumpără cărţi scrise de Walt Whitman şi cântece de Joan Baez.

După ce pretinde că s-a întâlnit accidental cu ea la un club de comedie despre care Birdie a menţionat anterior online, cei doi devin prieteni şi, mai apoi, parteneri la un club de dans. Simţindu-se din nou inspirat, Sam începe să scrie o carte bazată pe relaţia dintre ei doi. Pentru a petrece cât mai mult timp în compania ei, Sam pretinde că îi împărtăşeşte şi celelalte interese ale lui Birdie, inclusiv pedichiura sau alcoolul. Ei ajung să se îndrăgostească, iar Birdie îi însoţeşte pe Sam, Eliot şi iubita acestuia la o aşezăminte spirituală.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?