The Visitant 2014

Loading...


La fel ca majoritatea oamenilor, atunci când mă uit la filme vreau să văd ceva interesant și de divertisment …. nici unul dintre care se găsește aici.

Puteți citi revizuire pentru fundalul a ceea ce e filmul. Cu toate acestea, piulițele și șuruburile – pur și simplu nu sunt în acest film. Acting este forțată, nu este natural. Script-ul este incredibil de prost scris. Inceputul este de fapt mai rău decât o piesă de teatru de liceu sau script-ul. Acest film vrăji tot ceea ce înconjoară lumea „ghicitoare” în termen de aproximativ două minute, este de fapt ridicol – și în cazul în care acest lucru s-au făcut în școală, elevul va primi un F.

Pe masura ce povestea incearca sa se desfasoare este doar mai mult o încercare de mis-mash de frică, folosind sunete puternice, muzica si tipa la puncte diferite. Există puncte ciudate în film în cazul în care acestea folosesc enervant-cam șubredă, dar flip apoi din nou la nivelul cama – nu are sens …. chiar și luând în considerare script-ul de la punctul.

Vezi o „ghicitoare”, care trăiesc într-un multe milioane de dolari, drapat acasă (le fac 20 $ pentru fiecare lectură înainte de impozitare), ar fi mai credibil dacă ar fi fost într-o casă mică. Există, mai atașat la acest punct al filmului, dar eu nu vreau să dau deoparte orice informație în această privință – dar nu este credibil în cel mai puțin.

Să sperăm că – cineva de la Hollywood va da suport / fonduri pentru unul dintre numeroasele oameni talentati, cu idei de film, care sunt bătut în ușă ….. dar încă nu sa întâmplat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*