Aballay, el hombre sin miedo – Six Shooters (2010) online subtitrat

Loading...


1196/5000
Traducere din: Engleză
Care Sensing Juana si Julian Au un lucru merge, Julian mort îl bate cu răutate și mizele la sol, ca cina pentru ulii, modul de executare preferat pare a regiunii. Julian Juana Ajuta evacuare, pentru protecție și să-l ia la un om care are o reputație pentru saintliness.

Dar, pentru stângaci Julian, noul său protector este Abalos însuși, care a schimbat uitându-se în căile lui, după ochii îngroziți băiatului un deceniu în urmă. Aballay, el hombre sin miedo – Six Shooters (2010) online subtitrat Inspirat de Sfântul Simeon Stîlpnicul și stoice lui de 37 de ani, în vârful unui stâlp în deșert, Abalos a devenit un pustnic și a promis niciodată să coboare de pe cal. În acest sens, susține pic meditațiile tematice ale nuvela lui Antonio di Benedetto pe care se bazează. (În mod semnificativ, povestea a fost scrisă în timp ce scriitorul era în închisoare sub dictatura militară din Argentina.)

Orice copil viseaza de a fi un cowboy ar face bine să orienteze clar de „Abalos.” Lipsit de toate glamour, repetari PIC nemângâiați, întoarcerea unromantic la rădăcinile violente ale genului, ilustrând o lume în care nu există nici un loc pentru nici o emoție, cu excepția celui părinții copiilor cu caracter obligatoriu. Chiar și tânărul Juana a-fost brutalizată suficient pentru a apela porc ei pentru animale de companie „Ham.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*